Followers

Mar 4, 2014

Review #Kami Histeria Memang Terbaik





Holla , assalamualaikum .
Disebabkan semalam kebosanan tahap empat kuasa dua , maka cek-a mengambil keputusan untuk layan cerita kami histeria buat kali pertama nya . haha dah lama kot tunggu cerita ni keluar kat online movie akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah tiba .

Pada cek-a cerita ni memang best sebab jalan cerita dia ringkas dan tak membebankan kepala otak kita . haha lagipun cerita ni ada elemen seram + kelakar sikit . Dah macam orang gila pun ada jugak dok layan cerita ni sambil ketawa sorang-sorang. kahkahh tapi belum sampai tahap gila kuasa lima darab tiga lagi okay :P

Paling cek-a suka adalah dekat part dia jampi-jampi panggil ciklang . Haa agak-agak kalau rasa kesepian mahupun keseorangan waktu tidur tengah malam boleh baca ni kuat-kuat secara berulang-ulang dan lihatlah hasilnya . Kalau nasib anda baik , adalah yang teman kat sebelah . hahaha :P Lebih kurang macamni lah jampi dia :

Cik Lang cantik , Cik Lang manis ,
Cik Lang ketawa di balik dahan ,
Mari Cik Lang datanglah Cik Lang ,
Aku panggil kau meneman . 

Lagi satu , pelakon dia pun boleh tahan cantik , comel dan ganteng2 belaka okay . hahaha takdelah bosan sangat tengok diorang berlakon . happening jugaklahh dengan ada afdlin shauki lagi .
Dia punya lagu dalam ni pun boleh tahan sedap dan enak didengar.

Hehe tapi tu pada pandangan cek-a je taktaulah kalau anda tak berminat pulak kann . kehkehh jika anda bercadang nak tengok jugak jika ada kelapangan masa boleh singgah di SINI .
Okay , sekian sahaja .Wassalam ^_^



8 comments:

  1. thanks for the link..hehe..tak sempat tgok lagi..nanti boleh lah layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... hehe nanti bila free boleh lah tengok :D

      Delete
  2. kak ana memang minat fazura ni..tapi tak berkesempatanlah nak gi tonton..was here..

    ReplyDelete
  3. haih sampai laa ni tak tengok lagi. takda member yang free yang boleh teman wa pergi cinema. emm TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. tonton online je senang cerita . hahaha... =D

      Delete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D