Followers

Mar 7, 2014

Dapat doodle comel



Yuhuu , assalamualaikum .
Baru-baru ni cek-a ada join giveaway doodle vector by Puteri Ichigo disebabkan syarat yang dikenakan sangat simple dan senang untuk dipatuhi . hehe maklumlah cek-a kalau join mana-mana giveaway memang suka pilih yang ringkas2 je dan tak membebankan diri sendiri . hahaha nampak kemalasannya di situ . mohon jangan contohi :P

Okay , disebabkan tarikh tamat giveaway pun dah berakhir jadi cek-a pergilah tengok doodle yang beliau hasilkan .Memang cantik memang comel dan sangat kemas . yerlah berbanding cek-a yang tak reti langsung untuk mereka cipta satu mahupun dua tiga dan empat doodle . kihkihkih apapun , hasilnya memang memuaskan . jutaan terima kasih diucapkan kepada beliau kerana bermurah hati untuk menghasilkan doodle2 comel semua ni . semoga beliau dimurahkan rezeki :DD

                      

                                   Sebelum                                                 Selepas

Haa , kalau nak tengok hasil-hasil doodle beliau yang lain boleh singgah sini ^_^

Okaylah sampai sini sahaja apa yang ingin cek-a kongsikan hari ini . hehe , salam jumaat semua :DD




4 comments:

  1. Comel! :D Hehehe, nasib baik boleh dapat jugak ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kebetulann jumpa dapatlah jugak satu :DD

      Delete
  2. menarik.. abg dari dulu lagi nak buat doodle tp x reti.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah kita..tak reti jugak...kahkahh :P

      Delete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D