Followers

Apr 11, 2014

"Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya"




Tekan pada banner untuk turut serta ^_^

Tarikh Tamat : 15 April 2014

20 comments:

  1. Datang singgah. Saya pun join segmen ni . Salam kenalan ;)

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih singgah...salam kenal jugak hihi =D

      Delete
  2. saya takut katak. hahaha. blogwalking here =D

    ReplyDelete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Blogwalking : Siapa Takut Katak Boleh Follow Saya
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
  5. Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..memang alergik lah dengan katak ni...trima kasih singgah ada masa saya join sekali hihi :DD

      Delete
  6. singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

    jemput join http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss singgah sini..will follow you soon .. hehe =D

      Delete
  7. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D