Followers

Apr 20, 2014

Senang je nak putuskan





Assalamualaikum...
Heeeee , hari ni punya entri nak kongsi sikit tipss untuk putuskan benda alah seperti dalam video kat bawah ni . Biasanya kita jumpa dekat baju-baju yang masih freshh bau kedai dan tanda harga belum dicabut lagi hahaha . For me yang jenis jarang simpan tools macam gunting atau pisau kecik kat dalam bilik ni agak susah jugaklah nak cabut .

Yelahh kann , kadang tu bukannya rajin sangat nak capai gunting ke apa semua tuuu . hahaha bila nak tarik gitu je macam sakit pulakk jari ni . bila nak gigit macam tak tajam pulak gigi iollss ni muahahaha jadi apa yang perlu kita buat cuma :

1)  pintal - pintal je benda alah ni
2)  lepastu tarik . 

okay dahhh selesai satu masalah . kah kah saja je nak kongsi dekat sini sebab iollss jarang buat cara cenggini kalau dah malass sangat nak pi cari gunting or other tools ke apa letak je dulu baju tuu esok lusa baru tanggalkan hahaha . 

sekian sahaja untuk hari ni hehehe selamat berhujung minggu dan selamat malam , ok byeeeee :DD


13 comments:

  1. tips menarik.. hehe.. tapi x nampak sgt video tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe maaf...ada masalah teknikal pulak video tu...skrg dah okay rasanya ^_^

      Delete
  2. comel la kucing kat ats tu >.< hehe Btw, nice tip : )

    ReplyDelete
  3. ee selalu buat camni. dari dulu. hahahaha xp

    ReplyDelete
  4. haha sama mcm kak syira buat je. hee nblog cantik, kemas jee.

    ReplyDelete
  5. owhh, begitu rupanya. selama ni pi tarik jer kuat2 sampai putus. huhu itu yg melecet jari dibuatnya :3

    ReplyDelete
  6. First time tengok benda ni dekat ig Maria Elena. Tapi tak pernah cuba lagi cara ni.

    ReplyDelete
  7. oo cam tu ekkk... hihihi

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *tak pernah cuba lagi kaedah ni. hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  10. salam..jemput join GA ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!
    Dah join? Jom check status referral anda kat SINI

    Hadiah:
    Cash 150 2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase S
    tep-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari!

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D