Followers

Mar 26, 2014

Masa sudah pun berlalu pergi




Assalamualaikum...
Yuhuu nampaknya agak lama cek-a tak menaip entri yang baru . Hehee rasanya dah masuk seminggu lebih dok berdiam diri tak tau nak update ape disebabkan sering kali ketandusan daripada idea-idea yang bernas atau senang cerita kehabisan modal nak update cerita baru dalam blog kesayangan ni . Hahaha maaf terover kejap pulak :P

Hmm...sekejap je kann masa berlalu pejam celik je dah hampir penghujung bulan Mac . Akhirnya , keputusan spm pun dah diumumkan . Orang lain semua dah sibuk cerita pasal keputusan mereka yang super cemerlang kebabomm meletop minggu lepas cek-a baru terkedek-kedek macam itik pulang petang nak cerita pasal ni . kahkahhh


Tapi apapun cek-a bersyukur lah sebab keputusan spm kali ni Alhamdulillah semua nya lulus dan masih dapat menerima dengan hati yang terbuka walaupun tidaklah sehebat keputusan mereka yang lain di luar sana. Mak dengan ayah pun tumpang gembira walaupun dalam hati tak menjangka keputusan yang sedemikian rupa . Huhuu perjuangan hidup ini masih terlalu panjang untuk ditempuh  maka yang lepas biarlah menjadi kenangan .

Balik rumah je terus pening kepala fikir nak sambung pengajian kat mana dalam bidang apa dan bla bla bla . Hahaha dalam dok penat-penat fikir tu tak lupa jugak untuk kemaskini borang upu , spa , ipg haaa senang cerita semua benda dah siap isi . Dapat ke tak belakang cerita . Iollss terima je mana-mana tawaran yang datang lepas ni . Semoga segalanya dipermudahkan. Heehee , Aminn :))


Jadinya lepas ni tumpuan beralih kepada sesi belajar memandu di akademik setelah sekian lama tertangguh akibat beberapa masalah yang tak dapat dielakkan . Pheww.. berjanggut dah tunggu giliran nak belajar ni akhirnya berkat kesabaran dapat lah mula lagi sekali . Hahaha kesian kan orang lain semua dah lulus ujian JPJ ape semua ..jeless tauuuu TT_TT 

Okaylah..semoga proses mengambil lesen dipermudahkan . Hehe setakat ini sahaja entri hari ni . Niat nak taip pendek je tadi sekali dah mula mengarang panjang pulak . Hehehe..sekian wassalam :DD

18 comments:

  1. semoga berjaya huhu aku nak mohon biasiswa tak lepas sebab result hambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terima kasihh.. sabooo je lah yop ptptn kan hadooo kahkahh .

      Delete
  2. pakcik JPJ garang2 tau nanti hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...pasrah je lah..mintak2 tak dpt yg garang macm rimau :b

      Delete
  3. ohoho, lama xnmpk cek-a dkt blog. btw, congrats dear ;) goodluck utk test jpj nanti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la baru mancul ni haa...okay terima kasih :DD

      Delete
  4. wish you all the best for the next step cik a. hehe

    ReplyDelete
  5. haha ninaa pon slalu ketandusan idea nk update entry baru
    wish u all the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..itu semua normal hehe . thanks ninaa :DD

      Delete
  6. goodluck for your future taw ! hazy pun tunggu je tawaran mana2 yang dapat =D

    ReplyDelete
  7. All the best ye. Cepat2 dapat lesen P. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you..in shaa Allah..semoga dipermudahkan utk dapat P hehe =D

      Delete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D