Followers

Apr 14, 2014

Cerita Ambil Lesen

Assalamualaikum...
Tettt nampaknya sudah agak lama cek-a berdiam diri tanpa membuat sebarang entri baru sejak kebelakangan ini . Hahaha biasalah kita bercerita kena hamekk mood sikit . Bila mood dah datang bolehlah bawak sang jari-jari tangan menari-nari di atas papan kekunci ini . kenapa pelikss sangat ayat ni hahaha tak boleh blah langsung .


Okay pertama sekali , seperti yang dimaklumkan dalam entri yang lepas diri ini sedang dalam proses mengambil lesen . haa semestinya lah ambil kereta dan motor sekali hahaha ni kira nak jimat lah gitu *kononnya . pergh , sepanjang proses belajar kereta dengan motor tu panas nya memang tak yah cakaplah kan hazabedahh betul rasanya . dah macam pisang goreng panas di tengahari . 

walaupun naik kereta panas nya memang terasa pluss lengkap dengan pakej sunburn sekali . haihhh , act penghawa dingin memang takpasang dalam kereta takut habis minyak barangkali kedekut yaa tahi hidung masin betul . terpaksa lah tabahkan diri mengharungi setiap hari yang mendatang hahaha . 


memang takdalah istilah kegembiraan terpancar di wajah bila belajar memandu ni . hahaha hari-hari dok kena bebel padahal silap sikit je pun *garukepala. Tapi nasib baiklah bila tiba hari nak test JPJ alhamdullilah segalanya dipermudahkan walaupun dapat giliran test yang paling akhir sekali . 

Hehehe encik jpj pun baik hati pluss peramah dan banyak membantu . bersyukur sangat waktu tu . Kiranya berbaloi lah penat lelah berpanas mentari selama ni . Hahahah


 sekian sahaja , entri pada hari ni . wassalam :))

11 comments:

  1. selamat malam..
    jom terjah blog syira and join GIVEAWAY APRIL,berlangsung hanya SEMINGGU sahaja ! :D
    nak sewa tapak iklan di blog syira dgn harga hanya RM10? PM di fb ye.. ^_^

    ReplyDelete
  2. salam..
    InsyaAllah..smoga dmudahkan ^_^

    ReplyDelete
  3. Lulus la kira ni? Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  4. inshaAllah . ada rezeki adik tu :)

    ReplyDelete
  5. tahniah XDD hehe boleh wak pecut dah kereta lepas nih ooppss XD ahaha..

    nasib dapat encik jpj :D ahaha

    do you want to eat a dino? ahahahaha XD larat ka nak perabis besor gedabak dino tuh ahahaha XD

    ReplyDelete
  6. boleh jee nak pecut kalau berani .... ahaha tapi skrg belum lagi ;p

    tu lah nasib baik dapat encik jpj yg baik hati ^_^

    hik hik tak larat lah kalau nk perabiss dino tu sorang2 ... mohler kita share sekali dino tu haaha xD

    ReplyDelete
  7. tahniah lulus , ade lesen senang sikit rase kan :)

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D