Followers

Dec 25, 2012

Hang Tuah :D

Holla holla everyone . whats up , yo yo ! Hahaha konon eksen macam omputih , wahaha XD oke oke hari ni cek nak update entri sebab saje suke suke . wahahah boleh kann ? hmmm , cuti sekolah rasanya macam dah tak tau nak buat ape . asyik2 buat bende yang sama je . balik balik makan tido bgun makan tido bangun , walah boleh menternak lemak ah camni >< wakakaka .

Sepanjang cuti ni saje je lah kan join segmen dgn GA taktau pulak ade yang sangkut kat salah satu . Sekali tiba tiba ade pulak yang menang , ohohoho :B alhamdulilah ade jugak rezeki kan time cuti skola ni . walaupun hadiah nye biase2 je takpelah , cek masuk pun suka suka je kot . hehehe :P
Walau apepon terima kasih jugak lah pada penganjur2 sekalian . lain kali boleh buat lagi segmen yang gempak gempak . okey :D

hmm rasenye lepas ni dah tak boleh update entri selalu lah nampaknya . cuti sekolah pun dah nak habis . cek pon dah nak kemas barang2 nak balik asrama pulak nanti . hihi ^^ sori lah banyak2 kalau tak dpat blogwalking balik . kalau ada masa nanti cek update entry baru . okey lah sampai sini dulu . Selamat kembali ke sekolah ! wuhuu XD


6 comments:

  1. Sedih nak tinggalkan blog :A: . Hahahaha :D . Bole jamin first day sch mesti ramai giler update blog :D . Nie best nak main comment2 . Huahuahuahuaa :D

    ReplyDelete
  2. kann sedih lah jugak . ekekeke :P

    ReplyDelete
  3. Selamat kembali ke sekolah dan selamat menjadi kakak besar di TIGS ~

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D