Followers

Dec 24, 2012

End Year Giveaway by princess1405. ( Selesai )


Hai hai , selamat tengahari . Hari ni rasanya nak join lagi Giveaway . memandangkan GA ni berlangsung cuma seminggu jadiknya sempat lah nak tgk keputusan nyaa nanti . Maklumlah dah nak naik sekolah kan bukannya cek taknak join mana2 segmen mahupun GA cume takde mase je . hehehe . So , jomlah ramai ramai kita join sekali GA ni bukan selalu pun ye tak ? XD


RANDOM TAG : SINI | SINI | SINI | SINI

11 comments:

  1. Cek - a thanks tag kan iteww . hahaha , btw asal takboleh nak follow ?

    ReplyDelete
  2. bukan awak dah follow iteww ke ? ehehe die keluar perkataan ape ?

    oh welcome :D

    ReplyDelete
  3. crash . . Cmtulaa , kenapa tak letak ' join this site ' button yang mcm biase tu ? Eh kau gune blogskin ke ?

    ReplyDelete
  4. oh ha'ah tadi ada masalah sikit . tapi rasanya macam dah boleh follow dah skrang . kalau tak boleh jugak nnti aku guna lah yang biasa punye . hahaha XD

    ReplyDelete
  5. Cek - a , awak di tag . segeraa datang : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/tahniah-nenek-manis.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Thanks sebab sudi join First End Year GA saya. Pemenang akan diumumkan esok. saya akan singgah lagi esok untuk memaklumkan hadiah apa yang korang dapat :)

    Jangan lupa support mereka juga : http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    ReplyDelete
  8. anda akan mendapat banner blog. sila tuntut di sini:

    https://www.facebook.com/misslovouis

    ReplyDelete
  9. nyatakan sekali ke fb sponsor tu
    1. Warna banner
    2. Tema
    3. Gambar *kalau nak gambar sendiri
    4. Ayat dibanner ..

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D