Followers

Dec 6, 2011

december :)



          assalamualaikum and hello everybody ! hahaha lame tak update blogg . biaselah tu kann orang malas memang macam ni :P


         hmm , sebut je pasal disember baru teringat cuti sekolah ponn akan berakhir . wuuu ~ rase macam belom ready lagi nak naik sekolah . hohoho . lagi satu mestilah cuak sebab bulan ni jugak result PMR akan keluar . huhuh takutnyeeeeeee :(
macam macam aku dah mimpi pasal PMR . sekejap mimpi indah sekejap lagi bertukar jadi mimpi ngeri . hahah papepon aku harap semua nye baik baik je nanti . aku harap dapat 8A . hoho sape je kann yang taknak 8A?  


lagi satu cuti sekolah taon ni aku rase macam bosan gile nak mati . tak tau nak buat ape dekat rumah . biler dah bosan tu apelagi . madah pergi mall je lah jalan dgn kawan kawan. hahahah macam dah takde keje lain . ni lh hasilnyaa ---->


 haha time ni makan pizza same same
hahah madah tebus kupon pizza sampai 4 keping :) 
banyak giler kann ? habiss pulok tuh semuanya . hahaha nampak no tipu -.-'


orang lain semua sibuk pergi holiday lah hapelah . aku ni habuk pon takde . jangann haraplah nak pergi jalan jalan makan angin . takde mase oii ! haha sedih je kann tak dapat jalan2 macam  orang lain . penyudahnye tengok jelah kat tv tu kalau ade rancangan macam pergi holiday tu . hahah kesiannya = = '.


tapi tadi aku dengar ayah aku mcam nak bawak jalan2 pergi mandi mande . wahh syok jugak tu. hahah takdapat pergi indon pergi mandi mande ponn jadiklah :) 
hohoho harap harap jadiklah kan . ayah aku tu ponn bukannnye free sgtt punn . em banyak betul kerje yang dibuatnye . kalah perdana menteri kah kah . eh tak tak gurau je oke . tak de niat nak kutuk punn . haha


papeponn aku harap plan nak pergi mandi mande tu jadik kenyataan . okeylah sampai sini je . gudbyee! 

4 comments:

  1. hope kamoo dpt result yunk terbaikk...insyaAllah

    ReplyDelete
  2. cek - a ! hee , kau ade mimpi pasal reslut kaa ? hee

    ~ cuak bangett . .

    ReplyDelete
  3. cik Hp , lol aku mimpi macam macam. hahaha XD

    ReplyDelete

Tahniah kerana berjaya membaca entri tersebut sehingga habis !
Komen yang murni saja ya , hihi. terima kasih :D